Zjednodušte si vaření s našimi výrobky!

Vyberte si z naší nabídký výrobků připravených k jednoduchému doohřátí. Povíme vám jak na to! 

Hovězí líčka

Býval to pozapomenutý, nedoceněný a přehlížený druh masa, kterého měli řezníci obvykle na pultech poskrovnu. Nikdo o ně zrovna nestál do té doby, dokud líčka nebyla zpopularizována v pořadu Ano, šéfe! S nadsázkou se z nich přes noc stalo nedostatkové zboží a jejich cena dramaticky vzrostla. Aby ne. Když totiž věnujete líčkům při vaření dostatek času, kapku červeného vína a kořenovou zeleninu, vykouzlíte z nich šťavnatou pochoutku, která se dá krájet lžící.

Postup

1. Obal mírně nahřejte, aby se obsah uvolnil. Stačí několik minut ponořený v teplé vodě nebo vložený do parní trouby.
2. Otevřete a líčka přendejte spolu s omáčkou do kastrůlku a na mírném ohni zhruba 20 minut prohřejte, dokud zcela nezměknou.
3. Omáčku případně dochuťte solí, můžete do ní přidat trochu studeného másla na zjemnění.
4. Servírujte s přílohou dle libosti, nejvhodnější je bramborová kaše a kořenová zelenina s žampiony restovaná na másle.

Šéfův tip

můžete si v kastrůlku svařit cca 2 dcl červeného vína téměř nasucho a zalít šťávou z líček. Takto to děláme my!

Doporučené servírování. Bramborová kaše a restovaná zelenina nejsou součástí balení.

Doporučené servírování. Bramborové knedlíky a osmažená cibule nejsou součástí balení.

Konfitované kachní stehno

Pečená kachna, jedno z nejtradičnějších a nejoblíbenějších lokálních jídel, nesmí v naší základní nabídce chybět. V našem případě jsme zařadili tu nejoblíběnější partii - stehna. Díky konfitování jsou krásně šťavnatá a při správné přípravě docílíte i krasné, zlatavé a křupavé kůže.

Postup na kachní stehno

1. Obal mírně nahřejte, aby se obsah uvolnil. Stačí několik minut ponořený v teplé vodě nebo vložený do parní trouby.
2. Otevřete a omáčku dejte do kastrůlku.
3. Stehna přendejte do pekáčku a vložte do trouby předehřáté na 180 °C na 20 minut, dokud nebude kůže zlatavá a křupavá.

Postup na kachní stehno

1. Obal nařízněte, zelí přendejte do kastrůlku a ohřejte.
2. Podle potřeby můžete zelí dochutit cukrem, octem a solí.

Šéfův tip

Cibulku pokrájejte najemno, osmahněte dorůžova na kachním sádle a přidejte do ohřátého zelí. 

Trhané vepřové maso

 Vepřová svalovina prorostlá tukem, která se při dlouhém pečení při nízké teplotě dá natrhat na jemná vlákna. Díky tuku se nevysuší a je krásně šťavnatá, má vyšší energetickou hodnotu a vyborně se konzumuje. Skvěle se hodí do burgerů a wrapů.

Postup

1. Obal mírně nahřejte, aby se obsah uvolnil. Stačí několik minut ponořený v teplé vodě nebo vložený do parní trouby.
2. Otevřete a přendejte do kastrůlku přiměřené velikosti, prohřejte a natrhejte na vlákna. 
3. Hamburgerovou housku podélně rozpulte, řezné strany potřete trochou oleje a opečte na pánvi.  
4. Na jednu půlku opečené housky vyskládejte salát, plátky rajčat, cibule, okurky apod. 
5. Maso navršte na zeleninu a přiklopte vrchní částí housky.

Šéfův tip

Trhané maso můžete použít i jako náplň do burritos, wrapů a podobně..

Doporučené servírování

Doporučené servírování. 

Vepřové koleno

Když se vepřové koleno správně připraví, je voňavé, šťavnaté a jen se rozpadá. Maso z něj má krátká vlákna bohatě prorostlá kolagenem. Je to jedna z nejchutnějších partií prasete vůbec a právem patří mezi neodolatelné pochoutky.

Postup

1. Obal mírně nahřejte, aby se obsah uvolnil. Stačí několik minut ponořený v teplé vodě nebo vložený do parní trouby.
2. Otevřete, koleno přendejte na pekáček a omáčku do kastrůlku.
3. Koleno vložte do trouby předehřáté na 180 °C a za stálého potírání omáčkou pečte 20 minut.
4. Na posledních 10 minut zvyšte teplotu na 220 °C, aby kůže byla zlatavá a křupavá.
5. Servírujte s přílohou dle libosti, například s křenem, hořčicí a chlebem.

Šéfův tip

Do omáčky na potírání můžete přidat trochu piva.

Připravujeme...

Doporučené servírování

Vepřová žebra BBQ

Krásně vypečená vepřová žebírka obalená šťavnatým masem jsou zkrátka oblíbenou pouchoutkou vždy a všude. Ideální pohoštění pro partu přátel. Všichni přeci máme rádi masa s "držátkem". Ta naše můžete použít jak v domácí kuchyni, tak i v létě na venkovním grilu.

Postup

1. Obal mírně nahřejte, aby se obsah uvolnil. Stačí několik minut ponořený v teplé vodě nebo vložený do parní trouby.
2. Otevřete, žebra přendejte do pekáčku. Marinádu dejte do kastrůlku a na mírném ohni krátce svařte.
3. Žebra vložte do trouby předehřáté na 185 °C a za stálého potírání marinádou pečte 20 minut. 
4. Servírujte se syrovou zeleninou nebo s brambory v jakékoliv úpravě.

Šéfův tip

 Žebra můžete ohřát i na venkovním grilu. Ušetříte tím spoustu času. Stačí sklenice studeného piva a párty může začít.

Doporučené sevírování

Kuřecí křidélka

... připravujeme

Máte zájem o prodej našich výrobků?

Naším zájmem je široká distribuční síť a zajistit celoplošnou dostupnost pro naše zákazníky. Každému, kdo má zájem o spolupráci, se budeme rádi věnovat.